Cadeau kopen in de Vughterstraat

De Vughterstraat,
al sinds het ontstaan een belangrijke Handelsstraat. Tot de dag van vandaag bied de Vughterstraat dit nog steeds. Een grote diversiteit van winkels zorgt er voor dat u vind waarnaar u op zoek bent. In dit onderdeel vind u een overzicht van winkeliers die u diverse mooie producten/cadeaus kunnen aanbieden.

Shoppen in den bosch is Toff

Hier volgt een overzicht van de leden van winkeliersvereniging Vughterstraat & Schapenmarkt


Rituals
Vughterstraat 1

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet.

Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten.


Wereldwinkel
Vughterstraat 40

Lang voordat het woord Fair Trade trendy werd, is de Wereldwinkel opgericht. Met een aankoop in deze webshop draag je bij aan een betere leefwereld voor producenten in niet westerse culturen.


Webshops Only
Vughterstraat 47

In de winkel van Webshops Only concept store, Vughterstraat 47 in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, is het mogelijk voor webwinkels om winkelruimte te huren.  Als bezoeker van de Concept Store kun je dus live webshoppen en kennis maken met veel unieke, vaak handgemaakte producten van het internet. Je kunt alles in het echt bewonderen, voelen, pakken, direct afrekenen en mee naar huis nemen.


Brinkmans Kookwinkel
Vughterstraat 66

Sinds 1987 is Brinkman’s Kookwinkel een vertrouwd adres voor de beste kook- en keukenmaterialen.

Brinkman’s Kookwinkel biedt zowel online als in onze winkel in de Vughterstraat in ‘s-Hertogenbosch, een uitgebreid assortiment voor de echte liefhebber van koken en de keuken. Voor thuiskoks is Brinkman’s Kookwinkel een waar paradijs.


Koekwaus
Vughterstraat 107

KOEKWAUS is een conceptstore in het centrum van Den Bosch. Wij verkopen alles wat wij leuk vinden, waar wij vrolijk van worden en wat ons inspireert. Dit zijn veelal producten van nog onbekende en nieuwe merken. Het is een kijkje in onze wereld. En die wereld verandert vaak!! Wij willen met KOEKWAUS onze eigen stad Den Bosch een klein stukje leuker maken


Terre des Hommes
Vughterstraat 122

Bent u wel eens in een van de veertig winkels van Terre des Hommes geweest? Volledig gerund door onze vrijwilligers. U koopt er tweedehands artikelen van goede kwaliteit. Ook brengt u hier uw spullen voor een tweede leven. De waardevolste winkel in uw omgeving!

Kijk ook een bij: Diverse winkeliers, Eten & Drinken, Kleding, en Schoonheid, verzorging en gezondheid

De winkeliers hieronder zijn helaas geen lid van onze winkeliersvereniging maar we hopen dat zij dat toch gaan worden

B1 sexshop


B1 sexshop
Vughterstraat 89

Kom alleen of samen met je partner of vriendinnen eens langs in onze winkel. We informeren jullie graag over de nieuwste trends en kunnen je uiteraard artikelen laten zien. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we heel goed hoe we je het beste kunnen adviseren en welk artikel bij jou past.

De schatkist


De schatkist
Vughterstraat 108

De Schatkist is de ontdekking van de Vughterstraat in Den Bosch.
Wij zijn een ruim gesorteerde bijouterie met een grote diversiteit bijzondere en exclusieve sieraden. Bij ons vindt u naast uitgebreid persoonlijk advies, altijd exclusieve en trendy sieraden voor iedereen en voor elke beurs.

Orangerie bloemwerken


Orangerie bloemwerken
Vughterstraat 197

Orangerie Bloemwerken is al meer dan 25 jaar gevestigd in de hoofdstad van Brabant en is een begrip geworden in deze geweldige bruisende stad. Het creatieve team onder leiding van meesterbinder Joost van Rooij mag zich daarom de bloemenspeciaalzaak van regio Den Bosch noemen.

Jed Keramiek


Jed Keramiek
Vughterstraat 217

Bij JED Keramiek in Den Bosch vind je vrolijke beelden van keramiek. De beelden worden vervaardigd door een samenwerking tussen de twee kunstenaars Ed en Jette. Ed vervaardig verschillende objecten, figuren en dieren met steengloedklei. Jette glazuurt de beelden in vrolijke en felle kleuren.