Kleding boetieks in de Schapenmarkt

De schapenmarkt in Den Bosch ligt tussen het stadscentrum en de Vughterstraat. De schapenmarkt heeft vele kleine en grote winkels die u een groot aanbod bieden van mooie producten. Wij heten u van harte welkom in de schapenmarkt.

Blanco


La Ligna
Schapenmarkt 2

La Ligna is een Nederlands merk dat kleur toevoegt aan het leven van de Nederlandse vrouw. Meer kleur betekent meer vrolijkheid; een kleurrijk leven is tenslotte een mooi leven. In de collectie van La Ligna vind je altijd stijlvolle en kleurrijke items, zowel goede basisstukken als passend in de nieuwste trends.

Blanco


Pearle Opticiens
Schapenmarkt 5

Of het nu gaat om een montuur uit onze uitgebreide collectie of contactlenzen.
Ook vind je bij Pearle een grote collectie merkzonnebrillen, van bijvoorbeeld Ray Ban, Carrera, Polaroid, Esprit, Tommy Hilfiger en CK.
Pearle heeft altijd de juiste zichtoplossing.

Blanco


ZARA
Schapenmarkt 7-19

Zara is een van de grootste bedrijven binnen de internationale modewereld. Het is onderdeel van Inditex, een van de grootste distributiegroepen ter wereld. De klant is het middelpunt van ons bijzondere businessmodel. Hierin komen design, productie, distributie en verkoop samen, door middel van een breed netwerk van eigen winkels.

Blanco


Lingerie4U
Schapenmarkt 10

In ons uitgebreide assortiment vindt u onze exclusieve lingerie en badmode van de mooiste en bijzondere (internationale) merken. Wij staan met een vakkundig team klaar voor het beste stylingadvies.

Blanco


H&M
Schapenmarkt 12-16

Winkelketen met trendy kleding, badmode, accessoires en schoenen.

Blanco


Suitable
Schapenmarkt 18

Bij Suitable kunt u terecht voor kleding voor al uw momenten, van vrije tijd tot speciale gelegenheden.
Naast het eigen merk Suitable, verkoopt Suitable Den Bosch talloze andere mooie merken, zoals Meyer en Ledûb. Deze combinatie biedt u een ruime en unieke keuze en daardoor een zeer hoge kans van slagen.

Blanco


Casualz
Schapenmarkt 20

Jeans- en fashionstores voor mannen en vrouwen op een steenworp afstand van de markt in ‘s-Hertogenbosch

Blanco


Livera
Schapenmarkt 24

Op zoek naar een mooi lingeriesetje, een lekker huispak, een sportBH of een pyjama? Alle ruim 100 Livera winkels bieden je een eigentijdse collectie waarin je gezien mag worden! Naast de toonaangevende merken vind je bij Livera een sterk eigen merk voor een prima prijs. En voor een deskundig advies ben je natuurlijk ook aan het juiste adres!

Blanco


Clous Mode
Schapenmarkt 25-27

Naast professionele modeadviseuses heeft Clous ook een speciaal atelier waar uw aankopen precies op maat worden gemaakt. Deze service zorgt ervoor dat u altijd optimaal tevreden bent met u kleding.