’s Werelds grootste waterpistolengevecht tegen kanker
17 september 2017

Guinness World Records | Waterpistolengevecht

met het gezamenlijke doel “Swim To Fight Cancer” organiseert de Vughterstraat tijdens  het water weekend als afsluiting “een ander gevecht tegen Kanker”

Samen met u, gaan we er voor om het wereld record te verbreken met een waterpistolengevecht tegen kanker.

Deze record poging zal zijn op:
17 september 2017
Aanvang: na 18:00uur


Geef u vandaag nog op voor het werelds grootste waterpistolengevecht tegen kanker

Tickets Meld je hier aan voor het waterpistolengevecht

Swim To Fight Cancer

is een recreatief zwemevent in een stads decor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Doe mee en help er voor te zorgen dat kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer is.

Doe mee | Waterpistolengevecht

Geef je op voor het waterpistolengevecht tegen kanker, en steun hiermee het kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Het doel van dit waterpistolengevecht is om zoveel mogelijk geld op te halen voor fellowships. Een fellowship is een persoonlijke beurs voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers, waarvan we verwachten dat ze een belangrijke rol zullen gaan spelen in het kankeronderzoek in Nederland. Door een fellowship (een subsidie) kunnen zij op het hoogste niveau kennis en vaardigheden opdoen in de oncologie. Op die manier kunnen ze niet alleen hun eigen kennis en vaardigheden verrijken, maar ook die van collega artsen en onderzoekers in Nederland. Met het geld dat Fight cancer inzamelt kunnen de fellows dus meer kennis van kanker verzamelen en verspreiden, en in praktijk toepassen.

Vughterstraat organiseert werelds grootste waterpistolen gevecht tegen kanker 17-9-'17 Den Bosch (Guinness Book of Records)

Deze foto is gemaakt tijdens “Megawatergevecht Solar: alle pistolen gericht op Minion” 2015

hartje-donate-event

U wilt graag het goede doel met een donatie ondersteunen? Dan kan dat via onderstaande button.

Doneer | Waterpistolengevecht

Na het “Waterpistolengevecht” op 17 september zullen we de voorlopige donatie overhandigen aan

Swim To Fight Cancer

Bedrijven die het evenement zelf willen sponsoren (hetzij financieel, hetzij met middelen) worden verzocht contact op te nemen met onze organisatie, dat kan per mail.
De actie loopt tot 24 september.

We join the Fight